Groots Kerstconcert

17 december 15.00 voerde het Gemengd Koor Goirle haar kerstconcert op. Iedereen kon merken dat er keihard geoefend was door koorleden en musici. Nagenoeg foutloos werd het Gloria en het Magnificat gezongen en gespeeld. De solostukken, gezongen door Kazue Goto en Lucie van Ree waren geweldig. Onder het schrijven krijg ik nog kippenvel. Zelden heb ik stemmen gehoord die zo mooi bij elkaar kleurden. De kritieken die we na het concert te horen kregen waren zeer positief, fijn, want daar doen we het toch voor!

Na ons concert gingen we naar Bojangles voor onze traditionele kerstlunch. Deze was keurig verzorgd en we werden prima bediend. Bedankt Kristel en Wieteke! Zoals al jaren het geval was, werd het brood, broodjes, krentenbollen, bolussen etc. gesponsord door BAKKERIJ VAN DE BRUGGEN. Zover als ik het weet, is dit al het zevende jaar op rij dat dit gedaan wordt. Zeker een vermelding waard.

Maandag 18 december waren wij 's middags present bij de Gulden Akker en 's avonds in het verpleeghuis. Daar brachten wij meer traditionele kerstliederen ten gehore, die uit volle borst werden meegezongen. Heerlijk dat we dat voor de mede-Goirlenaren kunnen en mogen doen.

Langs deze weg wenst het Gemengd Koor Goirle u een zalig kerstfeest en een goed, grandioos, geweldig, maar bovenal een gezond 2018 toe. Wij hopen u in 2018 weer te zien bij de uitvoering van onze concerten.