Jubileumconcert 75 jaar

Het Gemengd Koor Goirle bestaat 75 jaar, het is al weer even geleden, maar in verband met Corona kunnen we het nu pas echt gaan vieren. We pakken dan ook groots uit. We willen graag samen met u een wereldreis gaan maken. We komen onder andere in Zweden, Polen, Duitsland, Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Spanje, maar ook in Japan en Zuid Amerika. We gaan proberen om met de muziek de sfeer weer te geven van het land.

Hierbij worden wij ondersteund door fantastische artiesten: sopraan Kathelijn van Dongen en Tenor Harald Quaaden, maar ook een heus Argentijns ensemble is aanwezig. Kortom, kosten nog moeite zijn gespaard om er een fantastisch feest van te maken. Jullie kunnen dit meemaken, maar je moet er dan wel snel bij zijn want er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar.

Je kunt de kaartjes bestellen bij onze penningmeester Ad van der Bruggen, Hoogstraat 123, avanderbruggen@home.nl of 013-5342947, of bij een van de koorleden voor 15 euro per kaartje. De datum is natuurlijk ook belangrijk, 30 oktober, de aanvangstijd is 14.30 uur en de plaats waar je moet zijn is de theaterzaal van CC Jan van Besouw.

We hopen van harte elkaar daar te ontmoeten.