Promsconcert 2018 vanwege het jubileum van de Harmonie Goirle

Op zaterdag 17 november a.s. treedt het Gemengd Koor Goirle op tijdens het Promsconcert van de Harmonie. Dit belooft een knallende afsluiting te worden van hun jubileumjaar.
Wanneer klassiek pop ontmoet, ontstaan de meest feestelijke verrassingen. Het Gemengd Koor Goirle is al maanden bezig met het instuderen van de Triomphmarch uit Aïda van Guiseppe Verdi en heeft versterking gekregen van een aantal mannen van het mannenkoor St. Cecilia uit Tilburg en enkele zangers van La Renaissance ook uit Tilburg.
Naast de Triomphmarch brengt het koor, samen met het orkest, nog 3 stukken ten gehore, o.a. Dry your Tears Afrika from Amistad van John Williams, Circle of Life uit Lion King van Elton John en Somebody to love van Queen.
De laatste 2 stukken zingt het koor samen met solist Walter de Kok De muzikale leiding van het Gemengd Koor Goirle is in de gehele voorbereidende fase in handen van de zeer getalenteerde dirigente Gabrielka Clout en de instrumentale begeleiding wordt uitgevoerd door Kazue Goto, onze geweldige pianiste.

Tijdens het Promsconcert zal de dirigent van de Harmonie de koordirectie overnemen.