Kerstconcert 2018

Na onze medewerking aan het fantastische promsconcert in de Havep hal, brengt het Gemengd Koor Goirle in de komende feestmaand een sfeervol kerstconcert in de Annetje van Puijenbroek kapel van het CC Jan van Besouw op zondag 23 december om 15.00 uur.

Het programma bevat Engelse Christmas Carols, Duitse Weihnachtsliedern en tijdloze Franse en Nederlandse kerstklanken. Als solisten hoor je de sopraan Kazue Goto, zang en piano, onze dirigent Gabrielka Clout op viool en Elise Berkel op klarinet.

Elise Berkel woont in Luxemburg, haar passie voor klarinet heeft haar naar Nederland gebracht om muziek te studeren aan het conservatorium in Tilburg, waar zij in 2016 afstudeerde. Elise gaf klarinetlessen op verschillende plaatsen in Nederland. Ook zong zij een jaar lang mee met ons koor. Naast het lesgeven speelt Elise ook in een aantal orkesten en leidt zij muziekprojecten op basisscholen.

Natuurlijk word je uitgenodigd om mee te zingen, want wat is er fijner om tot een warm kerstgevoel te komen dan een moment waarin je samen zingt en luistert naar mooie kerstmuziek