Slotavond druk bezocht en erg gezellig

Maandag 1 juli hebben we de laatste repetitie voor de zomervakantie gebruikt om onze achterban te laten zien hoe een repetitie bij ons verloopt. Verschillende nummers werden ten gehore gebracht en Gabrielka was weer ouderwets fanatiek. Men kon goed merken dat er tijdens een repetitie van het koor hard gewerkt moet worden, maar dat er ook ruimte is voor plezier. De avond begon met het inzingen. Gabrielka was iets verlaat dus onze voorzitter nam dit op zich. Hij betrok de gasten daarbij, die lieten horen dat er best wel wat talent tussen zat.
Gabrielka deed het later nog dunnetjes over, waarna de repetitie echt begon.

Na het formele gedeelte van de repetitie bedankte onze voorzitter de gasten voor hun aanwezigheid en de inzet. Ook was er nog een superverrassing voor onze penningmeester. Ad van de Bruggen, in 2019 40 jaar lid van het koor, waarvan 37 jaar penningmeester. Een topprestatie! Dit werd beloond met een zilveren speld van de bond KCZB. En passant werd ook Maria van Gestel nog gefeliciteerd. Zij was op deze dag precies 25 jaar lid van ons koor.

Dankzij het mooie weer werd er nog tot in de late uurtjes gezellig gekletst, zowel buiten als binnen. De foto geeft een goede impressie van de sfeer weer.